Lahen D on Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy:n hallinnoima, Lahden, Hollolan ja Orimattilan asukkaista koostuva tuotekehityspaneeli, ryhmä aktiivisia ihmisiä. Lahendeeläiset haluavat vaikuttaa lähiympäristönsä kehittämiseen sekä auttaa paikallisia yrityksiä kehittämään entistä parempia tuotteita ja palveluita. Aktiivisia ”lahdendeeläisiä” on lähes 400.

Lahendeeläiset ovat osallistuneet mm. seuraaviin projekteihin:

  • Meidän Aleksi – Kauppatorialue ja kaupunkitapahtumat
  • Launeen perhepuiston, Alatorin ja Matkustajasataman vesipisteet
  • Lahden rautatieaseman eteläpuolella sijaitseva Aalto-pyöräkatos
  • Jalkarannan ja Liipolan uudet monitoimitalot
  • Lukuisat alueen yritysten tuotekehitysprojektit

Lahen D – Käyttäjätietoa tuotteiden, palveluiden ja kaupunkiympäristön kehitystyöhön

Lahen D yrityksille

Kuluttajat ja käyttäjät, kuten myös muotoilijat, kannattaa ottaa mukaan uusien konseptien, tuotteiden ja asuinympäristöjen kehittämiseen jo ideointivaiheessa, jotta voidaan varmistaa, että tuotteelle tai palvelulle on tarvetta, kysyntää ja niitä käytetään. Kuluttaja- ja käyttäjätutkimuksista saatavien tietojen avulla voidaan välttää vääriä ratkaisuja ja virheinvestointeja.

Lahen D:n jäseneksi?

Lahen D:hen voit liittyä jäseneksi, mikäli asut Lahdessa ja haluat vaikuttaa siihen, millaisia tuotteita ja palveluita paikalliset yritykset tarjoavat – tai millaiseksi kaupunkiseutumme asuinympäristöjä kehitetään. Liityttyäsi mukaan saat aika ajoin LADECilta meilitse kutsuja osallistua kyselyihin, työpajoihin ja testauksiin. Itse aina päätät, mihin niistä haluat osallistua.

Lue lisää: www.lahend.fi