ProtoLAHTI – Ideat nopeasti ja kustannustehokkaasti tuotteiksi

ProtoLAHTI on Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy:n Lahden kaupunkiseudun pk-yrityksille ja suunnittelijoille tarjoama palvelukokonaisuus, joka mahdollistaa niin fyysisten kuin digitaalistenkin tuote- ja palveluideoiden kehittämisen, prototypoinnin ja testaamisen – edullisesti ja helposti.

ProtoLAHTI-palvelut räätälöidään aina yrityksen kulloistenkin tarpeiden mukaiseksi kokonaisuudeksi. ”ProtoLAHTI-paketti” voi sisältää esimerkiksi LADECin muotoilu- ja tuotekehitysasiantuntijoiden antamaa maksutonta sparrausta sekä Lahen D -tuotekehityspanelisteilta hankittavaa käyttäjätietoa, tai Lahen D:llä toteutettavia käyttäjätestauksia. Pakettiin voidaan tarvittaessa lisätä myös muita LADECin maksuttomia yrityskehitys- ja rahoitussuunnittelupalveluita.

LADECin yhteistyökumppani Ideaverstas tarjoaa tuotteiden mallinnukseen ja prototypointiin sopivia tiloja, koneita ja laitteita vuokrattavaksi aivan Lahden keskustassa, Sammonkatu 8:ssa: Ideaverstaalta on mahdollista vuokrata kulloisenkin tarpeen mukaan käyttöön juuri sopivat tilat sekä puun, metallien ja muiden materiaalien työstöön tarvittavat koneet ja laitteet. Tai laserleikkuri, 3D-tulostin ja virtuaalimallien kokeilu- ja kehityslaitteisto. – Ideaverstaalla onnistuvat niin fyysisten ja digitaalisten kuin palveluympäristöjenkin kokeilumallien toteutukset ja testaukset.

Lue lisää LADECin ProtoLAHTI-palvelusta

Lue lisää Ideaverstaasta