Design Lahti FIND

Toimitko Lahdessa, Asikkalassa, Hartolassa, Hollolassa, Iitissä, Orimattilassa tai Padasjoella? Mikäli tarjoat jotain näistä BtoB-palveluista: 3D, arkkitehtuuri, brändäys, graafinen suunnittelu, koodaus, mainonta, muotoilu, prototypointi, sisällöntuotanto, tutkimukset ja testaukset, valokuvaus, viestintä, web-sivustot.... ilmoita yrityksesi osaaminen Lahden Seudun Kehitys LADECin tarjoamalle maksuttomalle Design Lahti FIND -palveluhakusivustolle! --- Tai löydä FINDista helposti sopivat osaajat ja kumppanit täydentämään omaa palvelutarjontaasi!

Lue lisää

Apurahat & rahoitus

Uusia ideoita pukkaa, mutta rahoitus niiden eteenpäin viemiseksi puuttuu? - Löydä tiedot merkittävimpien muotoiluapurahojen myöntäjistä ja muotoilun ja tuotekehityksen sekä muotoiluliiketoiminnan kehittämisen rahoitusvaihtoehdoista ja rahoittajista.

Lue lisää

Design Lahti Ajankohtaista

Ajankohtaisia, positiivisia kuulumisia lahtelaiselta muotoilukentältä - ja vähän muualtakin. Kiinnostavia teemoja, mielipiteitä ja pohdintaa. Tietoa tulevista tapahtumista...

Kirjoita ajankohtainen muotoiluun, tuotekehitykseen, brändäykseen tms. liittyvä uutinen tai lyhyt juttu, ja toimita se meilitse osoitteeseen designlahti@ladec.fi. Julkaisemme kirjoituksesi tällä sivustolla, mikäli sen aihe "istuu" sivustolle.

Lue lisää