Käyttäjätietoa

Kuluttajat ja käyttäjät kannattaa ottaa mukaan uusien tuote- ja palvelukonseptien kehittämiseen jo ideointivaiheessa, jotta voidaan varmistaa uusien tuotteiden ja palveluiden tarve, kysyntä ja että ne toimivat käyttäjien toivomalla tavalla. Kuluttaja- ja käyttäjätutkimuksista saatavien tietojen avulla voidaan välttää turhia ratkaisuja ja virheinvestointeja.

Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy:n Lahen D -käyttäjäpaneeli on kaikkien Lahden, Hollolan ja Orimattilan yritysten käytettävissä käyttäjätiedon saamiseksi kehitystyön tueksi.

Lue lisää

Design Lahti FIND

Löydä sopivimmat tekijät tai kumppanit Lahden kaupunkiseudulta yrityksesi avuksi tuote- ja palvelukehitysprojekteihin sekä markkinointiin ja viestintään: 3D-osaajat, arkkitehdit, brändääjät, graafikot, koodarit, muotoilijat, myynnin ja markkinoinnin konsultit, prototypoijat, suunnittelijat, tekstintekijät, tutkijat ja testaajat, valokuvaajat, web-tekijät jne. Support Your Local! - Tai jos tuotat itse näita palveluita, hyödynnä tämä oiva uusi kanava ja ilmoittaudu mukaan!

Lue lisää

Design Lahti Ajankohtaista

Ajankohtaisia, positiivisia kuulumisia lahtelaiselta muotoilukentältä - ja vähän muualtakin. Kiinnostavia teemoja, mielipiteitä ja pohdintaa. Tietoa tulevista tapahtumista...

Kirjoita ajankohtainen muotoiluun, tuotekehitykseen, brändäykseen tms. liittyvä uutinen tai lyhyt juttu, ja toimita se meilitse osoitteeseen designlahti@ladec.fi. Julkaisemme kirjoituksesi tällä sivustolla, mikäli sen aihe "istuu" sivustolle.

Lue lisää

Muotoiluneuvonta

Muotoilun keinoin voidaan lisätä paitsi tuotteiden haluttavuutta ja palveluiden toimivuutta, myös tuotannon kannattavuutta. Käyttäjälähtöisen muotoilun, teknologia-, materiaali- ja markkinointiosaamisen yhdistäminen ovat avaimia menestykseen!

Voisiko Sinun yrityksessäsi tehdä jotain eri lailla kuin aiemmin? Kenties olisi tarvetta uudistaa jo olemassa olevia tuotteita tai kehittää niiden rinnalle ihan uusia tuotteita? Maksutonta neuvontaa ja apua yrityksesi tilanteen kartoittamiseen, suunnitelmien tekemiseen ja toteuttamiseen on tarjolla!

Lue lisää