Muotoilijahaku

Paikalliset osaajat yrityksesi avuksi

Design and R&D Agencies in Lahti Region -muotoilijahakupalvelusta löydät yrityksesi tuotekehitys- ja markkinointiprojekteihin sopivimmat paikalliset ammattilaiset avuksi!

Palvelusivusto on tällä hetkellä englanninkielinen, ja siitä löytyy noin 40 paikallisen (kotipaikka Hollola, Lahti tai Orimattila) BtoB-palvelutarjoajan osaamiskuvaukset ja yhteystiedot: Muotoilijat, t&k-ammattilaiset, 3D-mallintajat, testaus- ja prototypointipalvelujen tarjoajat, nettisivukoodarit, graafiset suunnittelijat, brändinrakentajat ja markkinointiviestinnän ammattilaiset ym.

Keväällä 2017 palvelu julkaistaan suomenkielisenä. niin osaajatietojensa, hakutoimintojensa kuin ilmeensäkin osalta uudistettuna ja entistä toimivampana. Nykyisten muotoilun ja tuotekehitystoiminnan eri osa-alojen osaajien lisäksi hausta tulevat silloin löytymään myös paikalliset ammattivalokuvaajat ja viestintätoimistot.

Muotoilijahakupalvelun tiedot on koonnut ja niitä ylläpitää Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy. Hakupalvelulla tehdään näkyväksi paikallista osaamista ja edistetään  yritysten tuote- ja palvelukehitystoimintaa ja markkinointia sekä yritysten keskinäistä yhteistyötä ja alihankintatoimintaa.