Muotoiluneuvonta

Nykyään pitää uudistua ja näkyä pärjätäkseen!

Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy ja Suomen Muotoilusäätiö auttavat Lahden kaupunkiseudun yrittäjiä ja yrityksiä pärjäämään yhä kiristyvässä globaalissa kilpailussa.

LADECista saat neuvoja käyttäjälähtöisen tuote- ja palvelumuotoilun, brändin ja markkinointiviestinnän valjastamiseen keinoiksi pärjätä myös tulevaisuudessa – ja jos haluat, myös kasvaa. LADECista saat myös apua ja neuvoja tarpeisiinne sopivan rahoituksen tai ulkopuolisten osaajien palveluiden hakemiseen. LADECin neuvonta on Lahden, Hollolan ja Orimattilan yrityksille ja yrittäjille maksutonta.

LADECin palveluita yrityksille muotoilun hyödyntämiseksi liiketoiminnassa ovat mm.:

  • Muotoilutarvekartoitus – Tästä aloitetaan: Mikä ovat juuri Sinun yrityksesi tilanne, suunnitelmat ja tarpeet?
  • Muotoilustrategia ja strategian jalkauttaminen: Neuvoja ja käytännön tukea kaikissa vaiheissa, myös toteuttamisen aikana.
  • Ulkopuolisten muotoilu-, tuotekehitys- sekä markkinointipalvelujen hankinnan sparraus: Muotoilijarekisteri ja -hakupalvelu. Puolueettomia neuvoja sopivan osaajan valinnassa.
  • Co-Design -muotoiluworkshopit tuote- ja palvelukehityksen tueksi: Kootaan eri alojen osaajat pohtimaan yhdessä yrityksesi casea.
  • Lahen D -tuotekehityspaneeli: Käyttäjien mielipiteiden kartoittaminen jo tuotekehitysvaiheessa.

Lue lisää LADECin yrittäjille ja yrityksille suunnatuista neuvontapalveluista tai ota saman tien yhteyttä ja sovi tapaamisesta LADECin muotoiluasiantuntijan kanssa: Soita LADEC-palvelunumeroon 044 702 2700!


Suomen Muotoilusäätiön
alueellisissa teema- ja toimialakohtaisissa tilaisuuksissa yrityksille on tarjolla muotoiluklinikoita, joissa syvennytään kunkin yrityksen muotoilutarpeisiin ja opastetaan muotoilun käytössä. Muotoilusäätiössä kehitetyn modulaarisen työkalupakin avulla yrityksellesi voidaan myös räätälöidä tarpeisiin parhaiten sopivat muotoilun hyödyntämisen työkalut.

Lue lisää Suomen Muotoilusäätiöstä ja sen tarjoamista palveluista