INFO & KONTAKTI

Design Lahti -sivusto kokoaa yhteen kaiken Lahden seudun muotoilualan osaamisen, palvelut, ajankohtaiset asiat ja tapahtumat! Tältä sivustolta löytyy niin muotoilijoiden ja suunnittelijoiden asiakkaille, suunnittelijoille itselleen sekä asukkaille kohdennettua infoa.  Design Lahti FIND-osiosta löytyvät tuotekehityksen, suunnittelun, muotoilun ja markkinoinnin eri osa-alueiden ammattilaiset kätevillä palveluhakusuodatuksilla. – Hae, löydä ja ota paikalliset ammattilaiset yrityksesi avuksi tuotekehitysprojekteihin, liiketoiminnan digitalisointiin, brändin rakentamiseen ja viestintään! – Tai suunnittelemaan vaikkapa kotiisi tai toimistollesi viihtyisä sisustus!

Design Lahti -toimintaa, Design Lahti -sivustoa, Design Lahti FIND -hakupalvelusivustoa sekä Facebook-tiliä koordinoi, kehittää ja ylläpitää Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy.

Design Lahti -teemasivusto on toteutettu osana LADECin 1.1.2015 – 30.11.2016 hallinnoimaa, Päijät-Hämeen liiton ja Euroopan Aluekehitysrahaston Kestävää kasvua ja työtä 2014-2020 -ohjelmasta rahoittamaa Co-Design Bay -hanketta. Sivuston FIND-hakuosio on toteutettu osana LADECin 1.6.2016 – 31.12.2017 toteuttamaa Lahti Design Centre – Muotoilulla kasvua -yhteishanketta, jota hallinnoi Suomen Muotoilusäätiö. Hanketta rahoittaa Hämeen ELY-keskus ”Kestävää kasvua ja työtä 2014-2020 – Suomen rakennerahasto-ohjelmasta”.

Design Lahti FINDiin pääsevät mukaan LADECin omistaja-rahoittajakunnissa (Hollola, Lahti ja Orimattila) toimivat yritykset. Näkyvyys on maksutonta.


Mikäli Sinulla on kysyttävää, esimerkiksi seuraavista asioista, ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella!

  • sinulla on jotain kysyttävää Design Lahti -toiminnasta tai sen toimijoista
  • haluaisit toimittaa jotain sisältöä Design Lahti -sivustolle (tapahtumatietoja sivuston kalenteriin, uutisia tai kirjoituksia ajankohtaista-osioon) tai
  • haluaisit yrityksesi osaamisen ja palvelusi esille Design Lahti FIND -palveluhakusivustolle
  • haluat ilmoittaa jostain päivitettävästä asiasta tai virhetilasta sivustolla
  • kertoa jostain sivuston kehitysideastasi

Design Lahti -terveisin

Päivi Tirkkola
markkinointikoordinaattori
Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy