Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Alkaa: 23.4.2018 klo 10:00
Päättyy: 23.4.2018 klo 13:00
Tapahtumapaikka: Lahti Design Center

Näytä sijainti kartalla

Lahden seudun hyvinvointi-, matkailu- ja designyritykset – Kiinnostaisiko messuesittäytyminen Dubaissa?

Sata suomalaisyritystä on kutsuttu esittäytymään Dubaihin, Arabiemiraatteihin, Finnish Design & Wellness Expo -tapahtumaan 16.-18. marraskuuta. Mukaan pääsee noin 40 Lahden seudun yritystä!

Samaan aikaan Dubain Design Weekin kanssa järjestettävä Finnish Design & Wellness Expo -tapahtuma tarjoaa mahdollisuuden paitsi esitellä ja markkinoida osaamista ja tuotteita, myös verkostoitua. Ohjelma sisältää myös workshopeja, luentoja ja case studies -puheenvuoroja. Osallistujilla on mahdollisuus sopia ennakkoon myös speed date -tapaamisia.

Mikäli osallistuminen Dubain messuille kiinnostaa, kannattaa Sinun tulla kuulemaan lisää! ”Rekrykiertue” starttaa Lahdessa 23.4. Muita rekrypaikkakuntia ovat Heinola (25.4.) sekä Oulu, Jyväskylä ja Helsinki (ajankohdat tarkentuvat myöhemmin).

Info/Rekrytilaisuus Lahti Design Centerissä Malskilla 23.4.2018 klo 10-13! – Tervetuloa!

Road to DUBAI poster A4

Lisätietoa:

Susanna Halla
Hallaus Oy
+358 442 085 685
susanna@hallausoy.fi


Finnish Design & Wellness Expo -tapahtuman järjestämisen tavoitteena on lisätä kulttuurien välistä ymmärrystä, edesauttaa aitoja kohtaamisia ja luoda kauppasuhteita. Tapahtumaa tukevat Finnish Business Finland, Business Oulu, Heinolan kaupunki, Hub Helsinki, Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy ja Sauna from Finland. Suojelijana ja tapahtuman avaajana toimii suurlähettiläs Riitta Swahn. Myös Arabiemiraattien Suomen suurlähettiläs H.E. Noura Mohammed Abdul Hameed Jumaa edesauttaa tapahtuman järjestämistä.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
23.4.2018
Aika:
10:00 - 13:00
Tapahtumaluokat:
,

Järjestäjä

Hallaus Oy & LADEC

Tapahtumapaikka

Lahti Design Center
Malski, Päijänteenkatu 9
Lahti, Suomi
+ Google Map
Kotisivu:
https://www.designlahti.fi/lahti-design-center/