Nyt tämä DesignLahti-sivusto on lähes valmis!

Tervetuloa tutustumaan Design Lahti -sivustoon! Tältä sivustolta toivon sinun saavan tietoa siitä, miten muotoilun keinoin voi tehdä uutta ja menestyksekästä bisnestä, kehittää parempia tuotteita, toimivia palveluita tai viihtyisiä kaupunkiympäristöjä. Oletpa sitten muotoilua hyödyntävän yrityksen tai kuntaorganisaation edustaja, muotoilija tai tuotekehittäjä, muotoilualan muu toimija tai muotoilun käyttäjä, uskon, että tältä sivustolta löydät varmasti itseäsi kiinnostavaa tietoa ja tapahtumia!

Sivusto on vielä joiltain osin kesken ja täydentyy pikkuhiljaa marraskuun aikana. Sivusto käsittää jo nyt, ensimmäisenä julkisena päivänään, kaikille sivustolla kävijöille julkisten sisältöjen lisäksi myös koko joukon erilaisia kirjautuneille käyttäjille avautuvia sisältöjä ja toimintoja. Kerron niistä tällä DesignLahti Blogit -sivulla kohta puolin enemmän. Joulukuun alussa tämän sivuston pitäisi olla jotakuinkin valmis sellaisena, kuin miksi sen suunnittelimme projektia aloittaessamme.

Tämän sivuston tekeminen on ollut minun paras webbisivuprojekti ikinä (ja niitä on ollut monia)! – Parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen on mahdollista päästä, kun on erilaisia ja sitoutuneita osaajia mukana tekemässä ja tukemassa: Kiitos lahtelaisten Jalo Toivion (logon ja sivuston ilmeen suunnittelu) ja Aikadesign Oy:n (sivuston tekninen ja ilmeen toteutus), sekä taustasuunnittelun kanssani tehneiden kolleegojeni muotoilijoiden Isko ja Kristian sekä tekstisisältöjen ja kuvien ynnä muutenkin minua sisällön osalta mielipiteineen sparranneiden viestijien Tarja, Ninnu, Tomi ja Sauli, saimme yhteistyössä aikaiseksi tämän lahtelaisen muotoiluosaamisen ja -tapahtumat yhteen kokoavan ja extranet-puolella erilaisia  hyödyllisiä yhteistyön mahdollistavia ja sitä sujuvoittavia toimintoja tarjoajavan uuden sivuston!

Autathan minua tämän sivuston kehittämisessä – kerro mielipiteesi, esitä kehitysehdotuksia ja sisältöjä
Haluan tehdä tästä sivustosta superhyvän – ja siinä voin onnistua, kun saan Sinulta ja muilta sivuston käyttäjiltä rakentavaa palautetta, kehitysehdotuksia ja mielenkiintoista muotoiluun liittyvää tietosisältöä. Kenties Sinua kiinnostaisi muotoilun ammattilaisena ryhtyä pitämään tällä sivustolla johonkin muotoilun teemaan liittyvää blogia?

Otan siis hyvin mielelläni vastaan sivustoon liittyviä kommentteja ja kehitysehdotuksia. Niitä voit lähettää minulle, sivuston pääylläpitäjälle joko ”Ota yhteyttä”-sivun kautta lomakkeella tai vapaamuotoisesti myös meilitse osoitteeseen designlahti@ladec.fi.

Lahdessa 8.11.2016

DESIGN LAHTI -TERVEISIN
”Yksi kaikkien lahtelaisten muotoilijoiden sekä paikallisten yritysten ja yrittäjien puolesta”

Päivi Tirkkola
Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.