Design Lahti -sivuston ylläpitäjä Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy julkaisee lokakuussa tälle sivustolle uuden osan, Design Lahti FIND -palveluhaun, jossa esitellään Lahden kaupunkiseudun muotoilun, tuotekehityksen ja markkinoinnin ammattilaisia B-to-B-palveluntarjoajia. Sivusto korvaa muutama vuosi sitten julkaistun englanninkielisen ”Design & R&D Agencies in Lahti Region” -sivuston.

Design Lahti FIND – Löydä ammattilaiset avuksi!

Uudelta Design Lahti FIND -hakusivustolta niin paikallisten kuin muuallakin sijaitsevien yritysten ja organisaatioiden on helppo hakea ja löytää avukseen tuote- tai palvelutuottajia tai kumppaneita. Myös LADECin liiketoimintakehittäjät saavat tästä uudesta hakusivustosta oivan avun, kätevän ja helppokäyttöisen välineen, josta voivat esitellä muotoilun, tuotekehityksen ja markkinointiviestinnän palveluntarjoajia asiakasyrityksilleen.

Design Lahti FIND -palveluhakusivustolla esitellään seuraaviin teemoihin liittyviä B-to-B-palveluita tarjoavia freelancereita, yrittäjiä ja yrityksiä:

  • Arkkitehtuuri & kaupunkisuunnittelu
  • Brändi & visuaalinen ilme
  • Digi & web & verkkokaupat
  • Kuva- ja äänituotanto
  • Palvelumuotoilu
  • Teollinen muotoilu & tuotesuunnittelu
  • Tila- ja sisustussuunnittelu
  • Tutkimukset & testaukset
  • Viestintä & sisällöntuotanto

LADEC seudullisena elinkeinokehitysyhtiönä tarjoaa tämän näkyvyyden maksutta rahoittaja-omistajakunnissaan (Hollola, Lahti, Orimattila) toimiville, em. teemoihin liittyviä B-to-B-palveluita tarjoaville freelancereille ja yrityksille.

Runsas sata paikallista palveluntarjoajaa on saanut heinä-elokuussa sähköpostitse tiedon tästä uudesta maksuttomasta LADECin tarjoamasta palvelusta. Mikäli sinä tai edustamasi yritys ette ole saaneet tästä uudesta markkinointikanavasta tietoa, ota yhteyttä Info & kontakti -sivulta löytyvällä lomakkeella.

P.S. Sivuston hakutoimintoja ja käytettävyyttä testataan syyskuun ajan ja sitä esitellään yleisölle kokeilumielessä Habitare-messuilla Helsingissä 13.-17.9.2017. Tällöin sivustolle jo mukaan ilmoittautuneet noin 40 yrittäjää tai yritystä saavat ensimmäisen kerran näkyvyyttä. Habitaren jälkeen sivuston toimintoja ja suodatuksia vielä mahdollisesti hiotaan, ja uusia mukaan ilmoittautuneita osaajia lisätään ja otetaan mukaan. Lokakuussa tapahtuvan varsinaisen sivuston julkaisun / lanseerauksen jälkeenkin sivustolle otetaan mukaan uusia yrityksiä. Ilmoittautuminen tapahtuu Info & kontakti -sivulta löytyvällä lomakkeella.

Design Lahti -terveisin

Päivi Tirkkola
LADEC

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.