Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy:n koostamalta ja ylläpitämältä Design Lahti FIND -palveluhakusivustolta löydät helposti ja kompaktissa muodossa tiedot Lahden seudun eri suunnittelualojen yritysten osaamisesta ja palveluista: 3D- ja digiosaajat, brändääjät, graafikot, koodarit, mainostoimistot, muotoilijat, prototypoijat, tekniset suunnittelijat, tekstintekijät, sisustussuunnittelijat, valokuvaajat, web-sivustojen tekijät ynnä muut… Mukana on tällä hetkellä jo 50 ammattilaista! Ja uusia osaajia lisätään sivustolle koko ajan lisää…

Tutustu Design Lahti FINDiin! Löydä tekijät tuotteiden, palveluiden tai kaupunkiympäristön kehittämiseen tai markkinointiin liittyviin projekteihisi Design Lahti FINDista, kätevillä palveluhakusuodatuksilla!

Klikkaa tämän sivuston oikeasta ylänurkasta ”Design Lahti FIND” tai kopioi selaimen osoitekenttään: www.designlahti.fi/find !

Haluaisitko yrityksesi tai osaamisesi mukaan Design Lahti FINDiin?

Design Lahti FINDiin pääset mukaan, mikäli yrityksesi tarjoaa sivuston teemoihin liittyviä B-to-B-palveluita JA toimii jossain kolmesta LADECin rahoittaja-omistajakunnista (Hollola, Lahti, Orimattila). Näkyvyys Design Lahti FINDissa on maksutonta.

Ota yhteyttä, niin kerron lisää ja lähetän Sinulle ohjeet mukaan pääsemiseksi!

Design Lahti -terveisin

Päivi Tirkkola
Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy
0400 232 224  |  designlahti@ladec.fi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.