Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy julkaisee loka-marraskuussa tälle sivustolle uuden osan, Design Lahti FIND -palveluhaun. LADEC esitteli FIND-sivuston betaversiota 40 ensimmäisine palveluntarjoajineen syyskuussa Design Lahti -osastolla Habitare-messuilla Helsingissä. Ja iloksemme yleisö todella tykkäsi sivustosta, sille nähtiin olevan todella tilausta ja tarvetta. Sivuston ilmettä, rakennetta ja hakutoimintoja pidettiin riittävän simppeleinä ja todella toimivina! Monet toivoivat samanlaista palveluhakusivustoa omaan kaupunkiinsa tai kaupunkiseudulleen!

Vakuutuimme myös siitä, että sivustosta on hyötyä monille eri kohderyhmille ja moniin erilaisiin tarpeisiin. Ja että sivusto palvelee paitsi Lahden seudulla, myös muualla Suomea sijaitsevia. Ainakin näille eri ryhmille sivustosta on hyötyä- nämä olen itse tähän mennessä keksinyt:

 • Eri toimialojen yritykset (Lahden seudulla & muualta Suomestakin) löytävät sivustolta Lahden seudun tuotekehityksen, markkinoinnin ja viestinnän suunnittelijat ja tekijät
 • Tuotekehittäjät, suunnittelijat sekä markkinoinnin ja viestinnän tekijät (Lahti & muu Suomi) löytävät sivustolta kumppaneita ja alihankkijoita
 • Tuotekehityksen, muotoilun, markkinoinnin ja viestinnän opiskelijat voivat löytää sivustolta harjoittelupaikkoja ja valmistumisensa jälkeen mielenkiintoisia tulevia työpaikkoja Lahden kaupunkiseudulta ja kenties jäävät tänne sen sijaan, että muuttavat työskentelemään muualle
 • Yksityishenkilöt löytävät sivustolta ammattilaiset esim. kotiensa tai mökkiensä sisustamiseen… tai hienopuusepät mittatilauskalusteiden tekijöiksi…


Design Lahti FIND – Löydä ammattilaiset avuksi!

Uudelta Design Lahti FIND -hakusivustolta niin paikallisten kuin muuallakin sijaitsevien yritysten ja organisaatioiden on helppo hakea ja löytää avukseen tuote- tai palvelutuottajia tai kumppaneita. Myös LADECin liiketoimintakehittäjät saavat tästä uudesta hakusivustosta oivan avun, kätevän ja helppokäyttöisen välineen, josta voivat esitellä muotoilun, tuotekehityksen ja markkinointiviestinnän palveluntarjoajia asiakasyrityksilleen.

Design Lahti FIND -palveluhakusivustolla esitellään seuraaviin teemoihin liittyviä B-to-B-palveluita tarjoavia yrittäjiä, yrityksiä ja freelancereita (huom! vain osuuskunnan kautta laskuttavat freelancerit otetaan mukaan):

 • Arkkitehtuuri & kaupunkisuunnittelu
 • Brändi & visuaalinen ilme
 • Digi & web & verkkokaupat
 • Kuva- ja äänituotanto
 • Palvelumuotoilu
 • Teollinen muotoilu & tuotesuunnittelu
 • Tila- ja sisustussuunnittelu
 • Tutkimukset & testaukset
 • Viestintä & sisällöntuotanto

Haluatko Sinäkin yrityksesi palvelut näkyviin Design Lahti FINDiin?

Mikäli yrityksesi tarjoaa joitain em. teemoihin liittyviä BtoB-palveluita, ja toimii joissakin kolmesta LADECin rahoittaja-omistajakunnista, LADEC tarjoaa Design Lahti FINDin näkyvyyden maksutta.

Päästäksesi mukaan ilmoita yrityksesi nimi ja Y-tunnus joko ”Info & kontakti” -sivulta löytyvällä lomakkeella tai meilitse designlahti@ladec.fi. Saat paluuviestinä ohjeet ja tietojenkeruulomakkeen linkin.

Design Lahti -terveisin

Päivi Tirkkola
LADEC

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.